Thursday, 19 January 2012

Segmen : Jom Blogwalking !


Haa...lama da rasanya tak join segmen blogger lain ni...kali nak join segmen Diana...support segmen yang dia anjurkan ni...rasanya masih banyak blog yang belum diteroka dalam dunia blog ni...dapat jugak kenal dengan blogger lain kan bila join segmen macam ni...

#Segmen tamat 20 Januari 2012...haa...cepat...cepat...nak join KLIK banner tu...hee...

NOTA KECIL :

Jangan cancel...teruskan je segmen Diana ni ye...hee...

**Terima kasih kerana membaca entri Segmen : Jom Blogwalking !

32 comments:

  1. sama nama..
    mesti dia lawa..
    orang nama diana biasa la lawa..
    muahahahah

    ReplyDelete
  2. Hihi! Alhamdulillah, ramai juga yg join. Thanks ea Ezad :D tak jadi nak cancel segmen ni sebab lebih dari 20 orang yg join :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ezad...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  4. @Dianaa

    ok la tu...ezad masa buat segmen pertama dulu pun takut jugak ramai tak join...heee~

    ReplyDelete
  5. @maszull

    waalaikumussalam mama...tengah rajin nak bersegmen...hee~

    ReplyDelete
  6. okkk kalau rajin nti aku join jugee :)

    ReplyDelete
  7. huhu aku pn dah lama xjoin.. update entry pn kurang kebelakangn ni

    ReplyDelete
  8. @Hanie Dew

    hee..biasa la...aq tak reti buat header comel2 mcm tu...haha~

    ReplyDelete
  9. @Fay

    lagi ramai..lagi bagus kan...hee~

    ReplyDelete
  10. @Muhammad Saiazuan Norhalik

    aq pun baru je join 2 segmen tahun ni...hee...nak update entri pun kalau ada idea je...hee~

    ReplyDelete
  11. wewiittt . join segmen tu . dila busy tak dpt join :(
    ehhh selamat bersegmen ye ezad :)))

    ReplyDelete
  12. @Saddila

    hee..rajin sikit je nak join segmen ni...hee~

    ReplyDelete
  13. @kotak bulat

    lama da jiran tak bw ke sini ye...haha~

    ReplyDelete
  14. Dah lama tak join segmen.... Have fun k...

    ReplyDelete
  15. Fuhh dah lama eden xjoin segmen

    ReplyDelete
  16. nak join gak tp cam malas je haha

    ReplyDelete
  17. comelnya header dia. :)

    ReplyDelete
  18. ezad mmg kool supporter.. atau ni skadar mo ngorat ja ni?.. hehe.. pa2 pun, klw ak rajin, ak sapot la.. klw ak rajin la.. (mood xda ntuk menaip entri... guhhhh)

    ReplyDelete
  19. @msredcheesecake

    hee...thankz msred ni...tgh cari mood nk bw ni...hee~

    ReplyDelete
  20. @faridah nazurah

    den pun baru 2 segmen je join tahun ni..HAHA~

    ReplyDelete
  21. @Eera Shera

    haha...penyakit M ni kalau dilayan makin menjadi kan...haha~

    ReplyDelete
  22. @hazz death

    haha...mana ada nak mengorat la...cett....da tamat pun segmen ni..hee~

    ReplyDelete
  23. haha da tamat ka?.. aigooo.. lmbt lak aku... huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com