Saturday, 25 February 2012

Harga Tiket Konsert Avenged Sevenfold Live In Kuala Lumpur 2012

> Happy Saturday...

Sejak hujung bulan Januari 2012 lagi da terasa kehangatannya apabila rumours mengenai band A7X akan membuat konsert di KL dan berita mengenai Avenged Sevenfold telah mengesahkan kedatangan mereka ke Kuala Lumpur pada 29 April 2012 di laman web rasmi band ni pada 14 Februari yang lalu memang cukup membuatkan semua AVENGERS kat Malaysia ni da tak sabar untuk menunggu konsert ni nanti...termasuk la aku...HAHA...

"Now your NIGHTMARE comes to life"

Haaa...sejak dua minggu lepas lagi aku da tunggu bila la tiket akan mula dijual...masih ingat lagi entri Tiket Konsert Avenged Sevenfold Live In Malaysia...masa tu dengar cerita 19 Februari 2012 tiket akan mula dijual tetapi...tapi tangguh lagi...memang spoiled betul la...!! Haa...tapi kalau tiket habis SOLD OUT lagi la NIGHTMARE...#LOL...HAHA...

Avenged Sevenfold Live In Kuala Lumpur 2012

> > Sumber : TicketPro Malaysia FB 

Berapa harga tiket konsert Avenged Sevenfold Live In Kuala Lumpur 2012 ?

A7X Live In KL 2012 Venue Layout

>> Sumber : Avenged Sevenfold Asia Tour Malaysia 2012

Tune Talk | Mobile Prepaid mempersembahkan Avenged Sevenfold Live In Kuala Lumpur 2012...terima kasih TuneTalk ! HAHA...tiket konsert akan mula dijual pada 26 Februari 2012...sebenarnya aku da tahu daripada minggu lepas lagi...hee...early-bird diskaun 20% hanya sehingga 4 Mac 2012 untuk tiket berharga RM298, RM198 dan RM98...takde lagi tiket RM88, RM128,RM158 dan RM258....heee...

Haa..tiket boleh dibeli secara online di www.ticketpro.com.my mulai 26 Feb 2012 dan juga boleh dapatkan tiket korang di Victoria Music Centre, Rock Corner dan The Guitar Store yang berhampiran :


Surf Beach Sunway Lagoon ?

Huuhh...tiga kali tukar tempat ni...first rumours kat Stadium Merdeka...lepas tu tukar Stadium Negara pulak dan kali ni memang confirm kat Surf Beach Sunway Lagoon...nak buat kat Stadium Putra Bukit Jalil memang tak boleh la sebab da ada event pada tarikh yang sama...huhu...

> Haaa...Avenged Sevenfold Live In Malaysia 2012 ni mungkin akan jadi konsert yang paling terhangat untuk tahun 2012 ni...HAHA...

NOTA SKYTECH :

Entri ni da siap schedule untuk hari ni...pening fikir nak letak tajuk apa...tu pun aku ikut keyword kat analytics Nuffnang...hee...haa...siapa ada kat area Bukit Jalil hari ni ? Kalau terjumpa boleh la jumpa ke atau berkenalan ke...HAHA...mungkin akan kurang blogwalking hari ni...

P.S - Mungkin saja...aku bukannya boleh kalau tak online sehari ni...HAHA..(,^^) 

**Terima kasih kerana membaca entri Harga Tiket Konsert Avenged Sevenfold Live In Kuala Lumpur 2012

37 comments:

  1. grr grrr grrrr rsnya aku last minit bru bli kot.. duit x msk lg..sobss

    ReplyDelete
  2. @Muhammad Saiazuan Norhalik : aq pun terkejut tetiba harga tiket berubah ni...huuuhh..

    @Ahmad Haziq Azlan : harga standard utk konsert artis luar negara yg buat konsert kat sini..

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya dapatkan tiket.aku err aku tak suke pegi konsert. haha tetibe.

    ReplyDelete
  4. kemain ko kan merathon tengok pix makanan.hahaha..

    ReplyDelete
  5. @Hanie Dew : da dapat tiket nanti baru lega...haha...kalau hari2 pergi konsert..boleh giler jugak aq...sesekali boleh la..huhu~

    ReplyDelete
  6. @Hanie Dew : haha..tu pun tgk sekali lalu je terus komen...tak sanggup tgk lama2..haha~

    ReplyDelete
  7. err. nasib baik tak minat. tak pernah pergi pon konsert2 ni. mahal betul. lagha.

    ReplyDelete
  8. rasanya tukar tmpt sbb ade lagi satu band metal 'august burn red' perform kt bkt jalil...xsilap 29 tu banyak yg clash...kat dewan chin woo pon ade KL metal camp band DRI dari US trun...Argh xtau nk tgk yg mne..arch enemy' lagi pd 24/4...

    ReplyDelete
  9. MAHAL NYE TIKET..BOLEH BELI SUSU ANAK 5 TIN..EKEKEKE

    ReplyDelete
  10. ezad ada drama jepun tu lagi la sampai beribu episod. tak sanggup aku nak tgk. suri rumah sepenuh masa je layan. which is mak aku. haha

    ReplyDelete
  11. kalau murah pun akak tak nak pergi gak..bingit telinga dengar muzik macam tu...hehhee

    ReplyDelete
  12. *Copy ayat Kak Diana - MAHAL NYE TIKET..BOLEH BELI SUSU ANAK sedara 5 TIN.. hehehh


    Aku minat tapi tak sampai tahap sanggup beli tiket dia lagi la.. hehe

    ReplyDelete
  13. Belanja aku beli tiket tu boleh? HEHE

    ReplyDelete
  14. mahal nye.. + xbpe minat sgt.. :D

    ReplyDelete
  15. beli tiket tu 2 ek..nk jugak haha :p

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum ezad...dah dpt beli ke tiket utk tengok konsert tu...?

    ReplyDelete
  17. mahal giloooo! tkpe.. xkenal pon depa nih muahahaha

    ReplyDelete
  18. haha..tak online rasa tak sedap duduk la tu..

    ReplyDelete
  19. Untunglah dah beli tiket. Gembira la tu. Wakakaka. Have fun nanti ye! :D

    ReplyDelete
  20. mak aih..tiket mahal laa.xpela , xminat pom.okbai ! haha :P:P

    ReplyDelete
  21. wahhh nasib baik tiket murah lagi!yahoooo!

    ReplyDelete
  22. lu g ke ncik ezad ?
    kem salam ek kat dorang.
    kate wa requset laguu warmness on the soul. tenkiu2.

    lalala.

    ReplyDelete
  23. mahal lorh..mmbazir,baik buat mkn nasik.haha

    ReplyDelete
  24. fuh rajin giloz pergi konsert!

    haha, I kureng ckit tmpt ramai org ni heheehehe

    ReplyDelete
  25. duit tinggal RM60 dlm bank...cmne ni?haha
    bestnye kalo dpt pergi...ezad,blnje boleh? =P

    ReplyDelete
  26. kalau macam nie nak buat konsert sendiri la..hahaha ;p

    ReplyDelete
  27. nampak best.. tapi mahal... ehehe

    ReplyDelete
  28. pergi ke? errrr... tak pernah pergi konsert. rasa macam mahal je~

    ReplyDelete
  29. tak minat nak g konsert la ezad...;p..have fun k nanti...eh ezad beli tiket harga berapa?heee..

    psss : buat apa kat bkt jalil?;p..pns2 ni dok umah la..hitam nt..kehkeh

    ReplyDelete
  30. mungkin xkan beli tiket2 tu huhu..shida sgguh bjimat cermat ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com